14 Februarie 2017Sursa: IGPR

ÎNTREVEDERE OFICIALĂ

Programul de lucru privind cooperarea dintre Inspectoratul General al Poliției Române și Poliția Națională Olandeză continuă și în anul 2017.

Acesta vizează cooperarea operativă dintre Olanda și România, în lupta împotriva fenomenelor specifice de criminalitate.

Adjunctul Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Virgil Spiridon, a primit astăzi, 14 februarie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, vizita oficială a unei delegații a Poliției Naționale Olandeze, condusă de domnul Ron de Vos.

Vizita are loc în contextul continuării Programului de lucru privind cooperarea dintre Inspectoratul General al Poliției Române și Poliția Națională Olandeză.

În cadrul întrevederii a fost subliniată buna colaborare instituțională între cele două poliții naționale, precum și continuarea acesteia, prin canalele de cooperare polițienești internaționale sau prin structurile operative. Domeniile vizate sunt combaterea criminalității organizate, a criminalității itinerante, investigațiile financiare și recuperarea creanțelor, combaterea terorismului și a fenomenului radicalizării.

Reamintim că Programul de lucru privind cooperarea dintre Inspectoratul General al Poliției Române și Poliția Națională Olandez a  demarat în anul 2014 și se raliază la acordurile asumate de ambele țări în cadrul Ciclului de Politici Interne la nivelul UE privind lupta împotriva criminalității organizate și Proiectele EMPACT (Platforma Europeană Multidisciplinară împotriva Amenințărilor de Criminalitate) la nivel UE.

 

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii