Data concursului: 07 Decembrie 2021

ANUNȚ privind replanificarea la evaluarea psihologică a candidaților înscriși la concursurile organizate în vederea ocupării funcțiilor vacante de șef IPJ Argeș, IPJ Dâmbovița, IPJ Ilfov și șef Serviciu Resurse Umane din cadrul IPJ Covasna.

A  N  U  N  Ţ

În revenire la anunțul privind planificarea la evaluarea psihologică a candidaților înscriși la concursurile organizate în vederea ocupării funcțiilor vacante de:

-  şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș;

-  şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmbovița;

-  şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov;

- şef serviciu la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna;

Vă aducem la cunoștință faptul că evaluarea psihologică a fost reprogramată, urmând a fi susţinută în data de 02.12.2021, ora 8:00, la sediul Centrului de Psihosociologie din Bucureşti, strada Maria Ghiculeasa nr. 47, sector 2.

Candidaţii se vor prezenta la data şi ora stabilită și vor avea asupra lor documentul de identitate valabil (C.I./paşaport), 2 pixuri de culoare albastră, precum și certificatul verde printat / dovada testului negativ RT-PCR / antigen.

Eventualele contestații cu privire la avizul psihologic de inaptitudine vor fi primite la Direcţia Management Resurse Umane din I.G.P.R. în termen de 3 zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă de către candidați a rezultatului, urmând a fi înaintate, de îndată, Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne în vederea soluționării acestora, conform prevederilor legale în vigoare.

Candidaţii pentru care a fost emis un aviz psihologic (apt/inapt), aflat în perioada de valabilitate de 6 luni, ca urmare a evaluării psihologice pe care au susţinut-o pentru acelaşi scop, respectiv în cadrul altor proceduri de concurs pentru ocuparea unei funcţii de conducere, nu pot participa la o nouă evaluare, potrivit prevederilor incidente.

Pentru aceştia se va solicita, Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, verificarea în baza de date şi emiterea unui duplicat al avizului valabil, care va fi valorificat în procedura de concurs, la validarea candidaturilor.

Candidaţii sunt obligaţi să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii