Data concursului: 04 Decembrie 2023

ANUNȚ privind modificarea datei probei „interviu structurat pe subiecte profesionale” la concursul organizat în vederea ocupării funcției de șef birou al Biroul 2 - Serviciul Supravegheri Operative - B.O.S Brașov din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, prevăzută la poziția 19 din statul de organizare al unității

A  N  U  N  Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, și ale Ordinului M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, ambele cu modificările şi completările ulterioare;

Cu data prezentului anunț, proba „interviu structurat pe subiecte profesionale” la concursul organizat în vederea ocupării funcției de șef birou la Biroul 2 din cadrul Serviciului Supravegheri Operative – B.O.S Brașov din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, prevăzută la poziția 19 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție din cadrul M.A.I. care îndeplinesc condițiile legale, va avea loc în data de 04.12.2023.

Totodată precizăm că proba se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din municipiul București, șos. Ștefan cel Mare nr. 13-15, sectorul 2, cu respectarea următorului grafic:

- instructajul candidaților ora 1200;

- desfășurarea interviului pe subiecte profesionale ora 1215;

- afișarea rezultatelor după ora 1600 (în raport de numărul candidaților).

Perioada limită de depunere a eventualelor contestații – în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 05.12.2023.

Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 06.12.-07.12.2023.

Afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 05-07.12.2023 în funcție de existența unor eventuale contestații.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii