Data concursului: 22 Noiembrie 2023

ANUNȚ privind modificare dată proba „interviu structurat pe subiecte profesionale” la concursului organizat în vederea ocupării funcției de șef serviciu al Serviciului de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, prevăzută la poziția 30 din statul de organizare al unității

A  N  U  N  Ţ

 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, și ale Ordinului M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, ambele cu modificările şi completările ulterioare;

 

Cu data prezentului anunț, proba „interviu structurat pe subiecte profesionale” la concursului organizat în vederea ocupării funcției de șef serviciu al Serviciului de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, prevăzută la poziția 30 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție din cadrul M.A.I. care îndeplinesc condițiile legale, va avea loc în data de 22.12.2023.

Totodată precizăm că proba se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din municipiul București, șos. Ștefan cel Mare nr. 13-15, sectorul 2, cu respectarea următorului grafic:

- instructajul candidaților ora 1300;

- desfășurarea interviului pe subiecte profesionale ora 1315;

- afișarea grilei de apreciere la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;

- afișarea rezultatelor după ora 1600 (în raport de numărul candidaților).

Perioada limită de depunere a eventualelor contestații – în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 27.12.2023.

Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în perioada 27.12.-21.12.2023.

Afișarea tabelului cu rezultatele finale se va realiza în perioada 27.12-21.12.2023, în funcție de existența unor eventuale contestații.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii