Data concursului: 29 Martie 2023

A N U N Ţ Privind rezultatul examinării psihologice și a verificării cumulative a condițiilor de participare la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de șef serviciu la Serviciul Operațiuni Speciale Dâmbovița din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Ploiești din Inspectoratul General al Poliției Române, poziţia 112 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale

A N U N Ţ

Privind rezultatul examinării psihologice și a verificării cumulative a condițiilor de participare la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de șef serviciu la Serviciul Operațiuni Speciale Dâmbovița din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Ploiești din Inspectoratul General al Poliției Române, poziţia 112 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

 

Vă aducem la cunoștință rezultatul examinării psihologice și a verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concurs, după cum urmează:

 

Nr. crt.

Cod atribuit

Rezultatul evaluării psihologice

Rezultat validare dosar de candidat

  1.  

427946

---

INVALIDAT

(nu îndeplinește condiția prevăzută la articolul 27^46 alin. (1), lit. a), teza II din Legea nr. 360 privind Statutul Polițistului cu modificările și completările ulterioare)

  1.  

427951

Apt psihologic

VALIDAT

  1.  

427952

Apt psihologic

VALIDAT

  1.  

428133

Apt psihologic

VALIDAT

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii