RSS - http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/RSS - http://www.politiaromana.ro/PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/perchezitii-la-persoane-banuite-de-evaziune-fiscala14846502372017-01-17 12:48:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/COOPERARE POLIȚIENEASCĂ INTERNAȚIONALĂ PENTRU DEPISTAREA A DOUĂ PERSOANE URMĂRITEhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cooperare-politieneasca-internationala-pentru-depistarea-a-doua-persoane-urmariteÎn urma cooperării dintre polițiștii români și cei suedezi, au fost depistați, la Stockholm, un bărbat și o femeie căutați internațional de autoritățile române pentru trafic de minori și tâlhărie. Activitățile investigative în cauză au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

]]>
2017-01-17 10:38:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
URMĂRIT INTERNAŢIONAL, PRINS DE POLIȚIȘTIhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/urmarit-international-prins-de-politisti1484474264Un bărbat din Craiova dat în urmărire internațională de autoritățile din Germania pentru fraudă a fost prins de polițiști. Acesta ar fi primit peste 32.000 de euro pentru vânzarea pe o platformă online unui autoturism, fără să livreze bunul.

]]>
2017-01-15 11:56:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
RECOMANDĂRI PENTRU CIRCULAȚIA ÎN CONDIȚII DE IARNĂhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/recomandari-pentru-circulatia-in-conditii-de-iarna1484470464În condiţiile producerii unor fenomene meteo ce pot afecta siguranţa circulaţiei rutiere, Poliţia Română recomandă atât conducătorilor de vehicule, cât şi pietonilor să manifeste prudenţă în trafic și să respecte regulile de circulaţie.

]]>
2017-01-15 10:53:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
ACŢIUNI PENTRU PREVENIREA EVAZIUNII FISCALE ÎN DOMENIUL MORĂRITULUI ȘI PANIFICAŢIEIhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-pentru-prevenirea-evaziunii-fiscale-in-domeniul-moraritului-si-panificatieiPoliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea ilegalităţilor comise în domeniul operaţiunilor economice cu produse cerealiere şi de panificaţie. În urma verificărilor derulate în acest domeniu, pe parcursul anului 2016, poliţiştii au recuperat un prejudiciu de aproape 3.700.000 de lei, cauzat bugetului de stat.

]]>
2017-01-15 10:48:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE, ÎN DOMENIUL PAZEI OBIECTIVELORhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-ale-politiei-romane-in-domeniul-pazei-obiectivelorÎn trimestrul IV al anului trecut, Poliţia Română, prin Direcţia de Ordine Publică, a continuat acțiunile de verificare a activităților din domeniul pazei obiectivelor, bunurilor și valorilor. Au fost efectuate controale la unități și instituții de interes public, unități bancare, instituții de creditare, societăți de schimb valutar, case de amanet, unități poștale, stații de carburanți, spații comerciale mari, săli de jocuri de noroc, firme de pază și ale categorii de unități, fiind aplicate 881 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 1.600.000 de lei.

]]>
2017-01-15 10:43:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
PERSOANE SUPRAVEGHEATE JUDICIARhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/persoane-supravegheate-judiciarPoliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă. În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 118 persoane şi au fost înregistrate 14 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

]]>
2017-01-15 10:29:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
INEL CU DIAMANTE SUSTRAS DIN PARIS, RECUPERAT LA BUCUREȘTIhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/inel-cu-diamante-sustras-din-paris-recuperat-la-bucurestiÎn urma a 7 percheziții efectuate în București, polițiștii și procurorii au reușit recuperarea unui inel cu diamante ce ar fi fost sustras dintr-un magazin de bijuterii din Paris. De asemenea, a fost depistat principalul suspect în cauză, iar alte 7 persoane sunt cercetate pentru implicare activitatea infracțională.

]]>
2017-01-15 10:19:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
CIRCULAȚI CU ATENȚIE, ÎN CONDIŢII DE IARNĂ!http://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/circulati-cu-atentie-in-conditii-de-iarnaPoliţia Română recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză redusă, în condiții de vreme rea, să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

]]>
2017-01-14 12:22:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/
PERCHEZIȚII ÎN PANCIUhttp://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/perchezitii-in-panciuÎn urma a cinci percheziții efectuate în Panciu, polițiștii din Vrancea au descoperit aproape 80.000 de litri de produse vinicole susceptibile a fi contrafăcute.

]]>
2017-01-14 12:02:00http://www.politiaromana.ro/http://www.politiaromana.ro/files/